Koko hoitotarvikepalveluketju OneMediltä

OneMed tarjoaa kattavan ja luotettavan Guide-hoitotarvikepalvelun, joka vastaa sekä suurten että pienten asiakkaidemme tarpeisiin. Hoidamme OneMedillä koko hoitotarvikepalvelun alusta loppuun varmistaen, että asiakas saa tarvitsemansa tuotteet vaivattomasti ja luotettavasti suoraan kotiovelleen.

 

Miksi valita Guide-hoitotarvikepalvelu?

  • Täyden palvelun ratkaisu: Hoidamme kaiken logistiikasta kattavaan tuotevalikoimaan. Tilaus- ja seurantajärjestelmämme on suunniteltu tekemään prosessista sujuvaa ja läpinäkyvää.
  • Räätälöitävissä tarpeiden mukaan: Valittavana on alueen hoitotarvikejakelu meiltä kokonaan tai tietyt tuoteryhmät, jotka halutaan sisällyttää palveluumme. Näin voidaan keskittyä ydinosaamiseen ja jättää hoitotarvikejakelu asiantuntevaan hoitoomme.
  • Guide-kotiasiakasportaali: Guide-kotiasiakasportaalin kautta kotiasiakas, omainen, huoltaja tai edunvalvoja tilaa kätevästi ja turvallisesti hoitotarvikkeet 24/7 käytössä olevan portaalin kautta. Kotiasiakasportaali sisältää tietosuojalaissa määriteltyjä henkilötietoja yhdistettynä terveydenhoidon tuotteisiin. Kotiasiakasportaaliin kirjautumisessa käytetään tämän vuoksi vahvaa sähköistä tunnistautumista.

    Anna OneMedin huolehtia hoitotarvikejakelusta ja vapauttaa aikaa ja resursseja tärkeämpiin tehtäviin. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme parhaiten palvella teidän ja asiakkaidenne tarpeita.

    Sinun hyvinvointisi on meidän huolehdittavana.

Lisää uutisia