Tervetuloa!
Käyttäjänimi: Salasana:

> Avoimet työpaikat     > OneMed-konserni     > Sosiaalinen vastuu     > Tietoa sivustosta     > OneMedin arvot     OneOrder-kumppanuus    

OneMed Oy

OneMed Oy tuo maahan, markkinoi, myy ja jakelee laajaa tuotevalikoimaa, joka palvelee sekä perus- että erikoissairaanhoidon tarpeita.
Yhtiön toimipiste sijaitsee Helsingissä osoitteessa Metsäläntie 20, 00320 Helsinki.

OneMed Oy kuuluu OneMed-konserniin, joka on Pohjois-Euroopan johtava terveydenhoitotuotteiden myyntiin, markkinointiin ja jakeluun erikoistunut yritys. Terveydenhoidon lisäksi vahvistamme asemaamme jatkuvasti myös muiden toimialojen tukkurina. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Baltian maissa, Puolassa, Saksassa, Hollannissa, Tsekin tasavallassa ja Slovakiassa.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki terveydenhoitoon tarvittavat tuotteet ja laitteet alan johtavilta valmistajilta. Päämiesedustusten lisäksi panostamme ja kehitämme omia evercare®- ja SELEFA®-tuotemerkkejämme, jotka ovat nopeasti saavuttaneet asiakkaidemme keskuudessa suosion luotettavina, turvallisina ja laadukkaina tuotteina.

OneMedin palvelut ja toiminnot perustuvat vahvaan osaamiseen. Toimittajana OneMed tarjoaa ammattitasoisen ja keskitetyn One Partner -yhteistyökumppanuuden Pohjois- ja Itä-Euroopan markkinoille.

Strategisena tavoitteenamme on tarjota kokonaisratkaisut tarvikkeiden ja laitteiden hankintaan.

Verkkokauppa
Verkkokauppamme on terveydenhoitoalan ja teollisuuden yritysten ammattilaisille tarkoitettu sähköinen kauppapaikka, jossa voit selata ja hakea tuotteitamme ilman sisäänkirjautumista.

Rekisteröitymällä pääset sisälle laajaan tuotevalikoimaan Sinulle sopivimpana ajankohtana. Palvelusta näet mm. omat sopimushintasi, tilaushistoriasi ja tilaustesi nykytilan sekä tuotteen saatavuuden.

Yhteystiedot
OneMed Oy
PL 10 (Metsäläntie 20)
00321 Helsinki

asiakaspalvelu@onemed.com
puh. 020 786 6810 (asiakaspalvelu)
puh. 020 786 6860 (kotijakelupalvelu)
puh. 020 786 6830 (huolto)
puh. 020 786 6800 (vaihde)
faksi 020 602 9400

Y-tunnus: 1558201-5

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@onemed.com